Välkommen till Ekholm Allservice AB

Välj en byggfirma i Norrtälje med erfarna snickare

När du vill anlita en byggfirma som du kan lita på ska du vända dig till Ekholm Allservice i Norrtälje. Våra snickare besitter den erfarenhet och utbildning som behövs för att erbjuda allra bästa service inom både ny- och tillbyggnation samt renovering och isolering. Vi erbjuder även våra tjänster för totalentreprenader. Vår breda kompetens och vårt stora kontaktnät av duktiga hantverkare gör oss till en byggfirma som skiljer sig från mängden.

Behöver du hjälp med nybygge eller tillbyggnation? Vi utför allt från grundschaktning till takläggning och ser till att du får ta del av vår planering från början till slut. Bygge i lösvirke eller monteringshus spelar ingen roll för oss, vi arbetar efter dina behov och önskemål. Självklart erbjuder vi även bra isoleringstjänster där vi utför sprutning av lösull på vind och tak. Du som kund ska alltid känna dig trygg med oss. Om du önskar hjälp inom renovering står vi gärna till tjänst med invändiga såväl som utvändiga arbeten. För Ekholm Allservice är inget projekt för stort eller för litet. Badrum, mattläggning, fasadrenovering eller fönsterbyten – Vi finns här för dig.

Kontakta oss via mail eller telefon så berättar vi hur vi kan hjälpa er.

Aktuellt!

Passa på att boka in sommarens och höstens bygg- och anläggningsjobb nu. Vi gör om- och tillbyggnader, dräneringar och avlopp, samt annat ni behöver hjälp med.

Adress:

  Ekholm Allservice AB
Uddeboövägen 98
761 73 Norrtälje

  070 – 651 32 39
  fredrik@ekholmallservice.se